Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
23 Julai 2013 | 12:26 PG | 0 Atasinchi
Hai Assalamualaikum. Setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan? Sama ada wujudnya orang ketiga ataupun memang ditakdirkan untuk berpisah. Persoalaannya, mampukah kita melepaskannya?
Saat kamu ingin melepaskan, ingatlah saat kamu ingin mendapatkannya. Saat kamu mula bosan dengannya ingatlah saat dia menggembirakan kamu. Saat kamu mula membencinya, ingatlah saat kamu mula mencintainya
Suka quote nihh. Tapi malangnya aku tak mampu buat apa yang dimaksudkan. You;re fool Syaz. Kenapa tak reti nak hargai dia? Kenapa nak lepaskan dia? Kenapa nak putus dengan dia? You're fool. Kalau rasa tak boleh hidup tanpa dia. kenapa tak boleh bertahan? Knp tak boleh nak faham? Kenapa tak boleh nak tunggu? Kalau rasa dia adalah segalanya kenapa nak lepaskan dia? Kenapa? Kenapa? Syaz, sekarang dia dah benci kamu. Dia dah taknak kamu ada dalam hidup dia. Kenapa kamu taknak lepaskan dia? Syaz, stop seksa dia? Stop permainkan dia? Kalau dia bahagia. Awak pun akan bahagia kan? So, lepaskan jelah? Susah. Hmm memang :') tapi berkorban sikit boleh kan? Berkorban untuk kebahagiaan dia? Boleh kan? Syaz, lets stop it. Awak tinggalkan dia bukan sebab awak bosan. tapi sebab taknak tengok dia terseksa lagi. Okay! Jangan jadi selfish lagi k? Hargai dia :') Ok awak. Macam yang awak minta. Saya akan pergi. Awak terus benci saya k? InsyaAllah betapa rindu pun saya dekat awak. Saya takkan ganggu awak. Saya takkan mesej awak. Saya takkan call awak. Saya takkan cari awak. Saya janji, Setiap hari yang saya lalui tanpa awak, saya akan tulis dekat blog ni okay? Saya takkan ganggu awak. Awak. Dah tidur? Goodnight :') Saya tak boleh tido. Saya nak awak. tapi, saya tak boleh. Awak. Maafkan saya? Saya minta maaf sbb selama kita berkawan saya banyak sakitkan hati awak. Banyak susahkan awak. Banyak ganggu awak. Saya sayang awak tahu? Saya rindu awak. Saya harap awak pun sama, Walaupun saya tahu awak benci sangat kat saya. Saya minta maaf. Saya tak boleh hentikan benci awak tu. Teruskan benci saya k? Mungkin awak akan bahagia dengan cara camtu. Saya harap awak happy. Saya harap sangat awak masih perlukan saya. Saya harap sangat. And saya betul betul minta maaf untuk segalanya. Awak, Take care. Saranghae.


Sorry for everything my prince, Aminur Rashid.
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla! Annyeong ^.^ welcome hommies ;p Be nice to me :)
Molla Molla Molla I'm so cute ;p
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ The Love ◕

_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google