Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
11 November 2013 | 11:34 PTG | 0 Atasinchi
Hi assalamualaikum. Annyeong Aminur! Hihi if you read this. Saya tulis ni khas untuk awak :')


Hi awak. Hai Hai. Sebelum tu, saya nak minta maaf sebab pergi macam tu je. Saya nak minta maaf sebab selalu buat keputusan sendiri. Saya minta maaf sebab selalu tinggalkan awak. Saya minta maaf sebab selalu menyusahkan awak, Saya minta maaf sebab selalu kacau awak. Saya minta maaf sebab selalu mesej awak. Saya minta maaf sebab selalu call awak ajak jumpa. Saya minta maaf sebab selalu ganggu tidur awak. Saya minta maaf sebab selalu marah awak. Saya minta maaf sebab saya tak pernah jadi yang terbaik untuk awak. Saya minta maaf sebab ganggu hubungan awak yang sekarang ni. Saya minta maaf disebabkan saya, awak selalu tipu dia.

Awak..... Saya rindu awak lah. Saya nak call awak. Tapi, hmm.. esok anniversary kita kan. Kita dah tak sambut macam dulu. Its just a normal day for you. Tapi phone saya keep reminding its our anniversary. Awak. Saya taknak berpisah dengan awak. Tapi saya rasa saya tak boleh teruskan hubungan ni lagi. Bukan sebab saya tak sayang awak. Sebab saya terlalu sayangkan awak. Saya tak tahu nak cakap macam mana bila awak cakap dekat saya yang awak tak bahagia. Saya nak protect awak. Saya nak selalu ada dengan awak. Tapi perasaan saya tak pernah berhenti untuk sayang awak. Saya takut saya akan selalu menyusahkan awak dengan perasaan yang sia-sia ni.

Saya nak awak tahu, saya sayang awak lebih dari orang lain. Saya nak awak tahu, saya tak pernah lupakan awak. Saya tak pernah berhenti rindu dan sayangkan awak. Saya tak pernah berhenti berharap yang awak akan jadi milik saya balik. Awak. Saya tahu, perasaan awak dekat saya dah berubah. Saya tahu awak dah tak sayangkan saya macam dulu. Saya tahu awak tak kisah sama ada saya ada atau tak. Saya tahu awak cuma akan ikut cakap saya. Awak. Kalau saya cakap, saya nak putus, awak okay. Kalau saya cakap jgn mesej saya, awak okay. Semuanya akan okay kan? Saya tak tahu nak cakap macam mana.

Awak. Thanks. Thanks sebab cerita masalah awak dekat saya. Thanks sebab percayakan saya. thanks sebab tak pernah hampakan saya. thanks sebab selalu selesakan saya. thanks sebab selalu ada. Awak. Dari dulu saya nak cakap benda ni, tapi saya takde peluang. Awak. terima kasih :) terima kasih sebab bagi peluang untuk sayangkan awak, cintakan awak dan memiliki awak. Terima kasih sebab terima kekurangan saya. Terima kasih sebab bagi peluang untuk saya rasa cinta. Terima kasih sebab jadi yang pertama untuk saya. Terima kasih sebab banyak bina memori dengan saya. Terima kasih sebab layan karenah saya. Terima kasih sebab tak pernah jemu layan saya :') gumawo oppa :D hihihi

awak awak. awak comel. awak mengade. awak cool. awak handsome. awak macho. awak baik. awak nakal. awak setia. awak segalanya untuk saya. what to do? awak. saya dah takde apa nak cakap. Kalau awak rasa terseksa, menangis okay? Walaupun awak lelaki. tapi awak ada perasaan. perasaan yang boleh buat awak menangis. Hmm, kalau awak takde sape nak story. awak boleh cari saya, saya akan dengar. jangan risau, saya akan ada saat awak perlukan. dan akan pergi saat awak tak perlukan saya. saya tak anggap awak teruk. tapi itu yang saya nak :') hikhik. awak. be happy :) ohh ya. Happy Anniversary for 1 year 11 monthss. Oppa! Saranghaeyo. muahmuah.

me + you stronger than what we think. keep smiling and loving each other xoxo. will miss you :)
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla! Annyeong ^.^ welcome hommies ;p Be nice to me :)
Molla Molla Molla I'm so cute ;p
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ The Love ◕

_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google