Sweet Potato
AboutLinksEntries

________________________________________________________________________________________
31 Ogos 2013 | 6:34 PTG | 1 Atasinchi
Hi assalamualaikum. Salam Kemerdekaan :) Tahniah Malaysia dah capai kemerdekaan yang ke- 56. Ok, thats not the point. Ni nak cerita about that boy, someone I love -- Aminur Rashid.

Sejujurnya kami dah clash, sebab.. Thats ma fault. Tapi sejujurnya jugaa aku tak pernah berhenti cinta dia, sayang dia, rindu dia. Semuanya tak pernah berubah. Sama macam dulu :) Tapi dirinya -- tak boleh cakap apa. Sebab tak pernah tahu dah perasaan dia, tak pernah tanya ' awak cinta saya lagi tak? ' seriouslyyy teringin nak tanya. Tapi takut -- kecewa. So, tabahkan diri. Cakap dekat hati, InsyaAllah dia sayang kamu sebagai kawan :) So, teruskan kehidupan macam biasanya. Wait -- Macam biasa? NO! Luar biasa :( Okay nak jujur lagi. Aku ni bukan jenis yang suka luahkan segala isi hati ini dekat sesiapa. So, my dearest blog, jadi peneman saya k? :')

Setiap kali kita jumpa kan awak. Saya selalu cakap dalam hati masa awak tengah on the phone. " Boleh tak sekejap je awak lebihkan saya. Boleh tak sekejap je awak tak abaikan saya. Boleh tak sekejap je awak off kan phone awak? Boleh tak jangan tinggal saya? Boleh tak teman saya? Boleh tak setiap kali kita jumpa awak takkan lepaskan genggaman tangan ni untuk panggilan phone tu? Penting sangat ke dari saya yang di depan awak? Semuanya lebih penting dari saya kan? Boleh tak saya pergi? " lepastu saya pergi tinggalkan awak. Awak tanya saya kenapa. Saya nak jawab " Penting sangat ke semua itu dari saya? " Tapi tabahkan hati cakap, takde pape :) Saya ni kuat tau awak. Saya tak pernah menangis depan awak. Saya taknak awak tahu saya sakit. Sebab awak takkan kisah, dan saya akan sakit balik. Ok. Haritu je sekali saya pernah nangis depan awak --

Awak--
Harini kita jumpa lagi. Thanks, just that I want to say. Tapi kan awak. Balik tu awak tak mesej saya. Kenapa? Saya minta maaf sebab saya, awak balik lambat. Tapi... Salah saya ke awak? :( tadi saya tak buat hal pun. Awak cakap nak balik. Saya ok je. Tapi masa tu saya penat. Awak cakap tunggu awak nak ambil air, nanti awak datang. Ok saya tunggu. Tapi saya lari pergi tempat yang kita selalu datang. Dekat situ saya ada tulis " I just can't let you go" then saya nangis sorang sorang kat situ. Hahaha. Pastu saya dengar suara awak. Ehh takk -- Step langkah awak. Awak pergi dekat tempat yang saya tunggu. Tapi saya takde kan. Awak terkejut tak? Hahaha I guess No. Ehh tiba tiba awak datang Cepat cepat saya padam apa yang saya tulis tu. Again saya tabahkan hati untuk lepaskan awak pergi. Macam mane awak boleh tahu saya ada dekat situ? Then he said " orang dapat rasa dia ada dekat situ " Wahh seriously terharu :( Perasaan kita macam kuat je each other? Huahua. Perasannya saya --

Awak --
Bila kita nak stop tipu perasaan each other? Kalau awak dah tak perlukan saya after semua ni. Bagitahu saya eh? :') Saya terima semuanya. MUNGKIN -- Hikhik. Lebiu kekasih. Ehh? ._.

By the wayy.
Bye August, Hello September :D
Wish this month full of happiness. full of cinta. Full of laughter.
May Allah bless all of us.
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla! Annyeong ^.^ welcome hommies ;p Be nice to me :)
Molla Molla Molla I'm so cute ;p
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ The Love ◕

_______________________________________
◕ Sing Along ◕



_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google